تصویب ۱۴۳ میلیارد تسهیلات برای واحدهای تولیدی یزد
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، محمدرضا علمداریزدی در جمع برخی از خبرنگاران در خصوص تسهیلات تصویب شده برای حمایت از واحدهای صنعتی و تولید استان، اظهار کرد: ۳۷ واحد تولیدی و صنعتی مستقر در استان یزد درخواست دریافت تسهیلات حمایتی داشتند که این موضوع در دستور کار کارگروه تسهیل و رفع موانع قرار گرفت.
وی افزود: بعد از بررسیهای انجام شده و نیازسنجی کارشناسی مقرر شد ۱۴۳ میلیارد تومان تسهیلات در قالب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به واحدهای متقاضی پرداخت شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد در ادامه گفت: ۱۴۲ میلیارد تومان از این مبلغ در زمینه تسهیلات رونق تولید جدید و یک میلیارد تومان هم مربوط به تسهیلات تبصره ۱۸ است.
علمدار یزدی با بیان اینکه تسهیلات تدوین شده شامل سرمایه در گردش و ثابت است، تصریح کرد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید از ۱۹ اردیبهشت ۹۴ در استان یزد آغاز بکار کرده و با تصویب مصوبات این کارگروه تاکنون اشتغال ۵۰ هزار نفر در این خطه تثبیت شده است.
وی عمده موارد مطرح شده را به ترتیب مسائل بانکی، بیمه تامین اجتماعی، مباحث مالیاتی، هزینه های مصرفی گاز و برق بیان کرد.
انتهای پیام/ر